You are here
Home > Energie

Zakelijke energie voor het MKB

Gazprom Energy is een groot energiebedrijf, dat wereldwijd opereert. Ook in Nederland is Gazprom Energy actief. Omdat er uitsluitend geleverd wordt aan de zakelijke markt, kun je juist als midden- en kleinbedrijf prima service en aantrekkelijke prijzen verwachten. Gazprom Energy heeft als doelstelling om jou zoveel mogelijk je zorgen uit handen te nemen en het mogelijk te maken om je compleet te richten op het ondernemen. Dat gebeurt niet alleen door ervoor te zorgen dat energieleverantie compleet betrouwbaar is, maar ook door het verbruik inzichtelijk te maken. Op die manier kun je altijd de juiste beslissingen maken.

Flexibele contracten, lage prijzen

Als het aankomt op energie, zijn er twee zaken van ultiem belang: betrouwbaarheid en prijs. Gazprom Energy biedt midden- en kleinbedrijven een aantal aantrekkelijke contractopties, waardoor je precies gas en elektriciteit afneemt op de manier waarop jij dat wil doen. Zo kun je kiezen voor een vaste prijs voor energie. Daarmee worden de maandlasten zeer overzichtelijk. Maar als je wil profiteren van de marktbewegingen, kun je ook kiezen voor een flexibel contract. Door op bepaalde momenten gas en stroom in te kopen, kun je daarmee behoorlijk profiteren.

Transparant energieverbruik

Omdat Gazprom Energy veel ervaring heeft met het leveren van gas en elektriciteit aan bedrijven, vind je hier een service die compleet is afgestemd op de behoeftes die jij als MKB hebt. Een van de belangrijkste pluspunten van Gazprom Energy, is dat zij ernaar streeft om jouw energieverbruik en kosten zo inzichtelijk mogelijk te maken. Daarmee betaal je nooit meer teveel voor gas en elektriciteit. Doordat jij op ieder moment kunt zien hoeveel je verbruikt en hoeveel je betaalt, kun je als bedrijf steeds de juiste keuzes maken. Op die manier kun je uiteindelijk een hoop geld besparen op de energiekosten, wat je bedrijf alleen maar ten goede komt.

Top