You are here
Home > Vergaderen

Staand vergaderen

Wil je een vergadering organiseren waar je in korte tijd veel gedaan kan krijgen? Dan is het belangrijk dat je nadenkt over een mooie locatie, waar je in alle rust kunt overleggen. Bij theater Orpheus is het mogelijk om grotere of kleinere ruimtes af te huren voor vergaderingen. Ook staand vergaderen is mogelijk. Dit is een informele manier van vergaderen, waarbij je in de foyer of in een kleine zaal rondom tafels staat. Vergaderen wordt gecombineerd met een borrel of met een lunch, waardoor de sfeer als vanzelf wat meer relaxed wordt.

Een mooie locatie voor een vergadering

Theater Orpheus biedt een prima locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. De omgeving van het centraal gelegen theater is zeer groen en bosrijk. Binnenin hangt veel kunst; en de theaterzalen zijn zeer sfeervol. Het vele daglicht en de sfeervolle inrichting maken het plaatje helemaal af. Een fijne plek dus om tijdens een lunch of een borrel te vergaderen met het hele team. Orpheus kan tot wel 200 man huizen voor een vergadering, dus aan ruimte is er zeker geen gebrek. Wil je een succesvolle vergadering houden, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Theater Orpheus staat voor perfecte service

Als je een vergadering organiseert in Orpheus, krijg je natuurlijk meer dan alleen een geschikte locatie. Het theater helpt je graag om de staande vergadering tot een groot succes te maken. Zo kan de ontvangst geregeld worden, en kan ook de catering overgelaten worden aan Orpheus zelf. Op die manier kun je op een ontspannen wijze vergaderen, en hoef je niet na te denken over de rest van de zaken. Dat maakt de bijeenkomst gegarandeerd tot een groot succes. Ben je van plan staand te vergaderen, en zoek je een vergaderlocatie apeldoorn? Dan is Orpheus zeker het overwegen waard.

Top