You are here

Populaire Technische Vacatures voor 2018

Werkzaam in de technische sector en op zoek naar een nieuwe functie? Dan is 2018 een goed jaar voor je. Met de aantrekkende economie groeit ook de vraag naar technische vakkennis sterk. Hierdoor zien we veel verschuiving en komen er veel nieuwe functies beschikbaar. Voor het gemak hebben wij een aantal technische jobs op een rijtje gezet waar dit jaar veel naar is.

Monteur (allround of specifiek)

Als monteur zijnde zit je dit jaar goed. Of je nu werkzaam bent als allround monteur of expertise hebt in een hele specifieke niche, er is veel behoefte aan mensen met know-how van techniek.

Zeker wanneer je breed inzetbaar bent kun je bij veel grote corporates nu aantrekkelijke vacatures vinden. Zij zijn met name op zoek naar vakmensen die waar nodig direct op een bepaalde locatie kunnen bijspringen en diverse problemen kunnen oplossen.

Projectmanager

Naast hands-on functies is er ook een toenemende vraag naar mensen die ervaring hebben met het managen van projecten in de technische sector. Het aanbod specialisten is beperkt terwijl het aantal nieuwe projecten juist sterk toeneemt.

Heb jij eerder technische projecten of grote opdrachten succesvol opgeleverd? Dan is jouw expertise nu hard nodig, en er wordt ook goed voor betaald in Nederland.

Engineers

Houd jij van het bedenken van oplossingen voor complexe technische problemen en werk je graag in een uitdagende omgeving? Ook naar engineers is in 2018 veel vraag. Veel bedrijven zoeken een mensen die zowel op de werkvloer praktische kennis kunnen toepassen, maar eveneens bekwaam zijn achter een bureau en gedegen kunnen rapporteren.

Ben jij van beide markten thuis? Dan is dit jaar je kans op die topfunctie binnen te slepen. Kijk hier voor een breed overzicht van alle beschikbare technische vacatures van dit moment.

Tevens zijn er veel opleidingstrajecten mogelijk. Ben je net afgestudeerd dan kun je bij bedrijven als Shell vaak direct starten met een uitdagende functie waar je naast je reguliere werkzaamheden ook een leiderschapscourse doet. De ideale manier om snel je CV uit te breiden.

 

Top