You are here
Home > Opruimen

Door het stof voor een mooi resultaat

Verbouwen zorgt altijd voor een hoop veranderingen. Zowel zichtbaar in huis als in je dagelijks leven. Als de badkamer verbouwt wordt, moet je misschien wel een paar weken douchen bij de buren of je kunt een poosje geen gebruik maken van de keuken. Maar na een aantal weken zeg je: ‘Wat is het mooi geworden!’

Plannen maken

Voordat het mooi is, moet er natuurlijk een hoop gebeuren. Allereerst denk je na over hoe en wat je precies wilt gaan doen. Wordt er gerenoveerd of eerst gesloopt en daarna weer opgebouwd? Het leukste gedeelte van verbouwen is vaak het kiezen van kleuren voor het interieur, tegels uitzoeken, vloeren, en dergelijke.

Renoveren of slopen en opbouwen?

Of je ervoor kiest om te renoveren of eerst te slopen heeft letterlijk grote gevolgen voor het afval wat er zal ontstaan. Als er een muur weggebroken wordt, zorgt dat voor meer puin dan wanneer hij gerenoveerd wordt. Een verbouwing van het toilet levert ook minder puin op dan het verbouwen van een hele woonkamer.

Het eindresultaat

Als je verbouwt ben je bezig met hoe het gaat worden, en dat is ook logisch. Je moet het doel voor ogen houden. Maar om dat doel te bereiken moet er eerst een heleboel weg. Waar kan je het beste heen met al dat puin? Steeds heen en weer rijden naar de vuilstort is geen doen, daar is het te veel voor. HW Container biedt dan uitkomst.

Geen zorgen om het afval

Milieuservice Hoeksche Waard biedt diverse oplossingen voor puinafval, zodat er altijd een geschikte optie is voor elke verbouwing. Als er ruimte om het huis is, is een puincontainer de meest makkelijke keuze. Je weet dan zeker dat je genoeg ruimte hebt om al het afval in kwijt te kunnen. Heb je geen ruimte om zo’n grote container te plaatsen? Dan is een handybag een geschikte oplossing, deze biedt minder ruimte maar wordt zo bij je opgehaald en je kunt er meerdere bestellen. Zo kom je makkelijk van je afval af en kun je je volledig richten op het eindresultaat van de verbouwing.

Top