You are here
Home > Auto

Caterham Aeroseven Concept overzicht

Caterham is een Britse auto. Het is een gespecialiseerde producent van lichtgewicht sportwagens en werd weer opgericht in 1973. Al lange tijd is het bedrijf toonaangevend in het vervaardigen van supermodel en lichtgewicht sportwagens. Deze klassieke auto’s worden geleverd met verschillende functies om aan de wensen van de bestuurder te voldoen. Dit bedrijf heeft ook een reeks aan modellen gebouwd en onlangs introduceerden zij het concept van het Caterham Aeroseven model. Dit is een revolutionaire superauto, die met meer functies wordt geleverd dan de eerder geproduceerde types. Deze heeft ook meer vermogen en de acceleratie is ook teruggebracht tot net onder de 3,0 seconden. Enkele functies zijn:

Tractiecontrole capaciteit

Dit is een nieuwe technologie die in de Caterham supercars is geïntroduceerd. Dankzij deze nieuwe uitvinding kan het bedrijf de grenzen van de automarkt doorbreken en ook nog de eigen standaard verhogen. De nieuwe technologie helpt om het slippen van de banden van het voertuig te beperken, terwijl deze op het gladde wegdek accelereert. Slippen vermindert de stabiliteit van het voertuig en dus helpt de tractiecontrole om de stabiliteit te behouden.

Handgeschakelde zesversnellingsbak


De auto is uitgerust met een van ’s werelds hoogste EU6-conforme motoren. Hierdoor heeft de auto een verbazingwekkende acceleratie naar100 km/u in minder dan 4,0 seconden. Deze ongelooflijke motor heeft een natuurlijke aanzuiging waardoor de bestuurder van de prettige rit zal genieten. En met Autodoc online werkplaats hoef je minder vaak naar de garage.

Grafische Display Unit

Dit is een display als die van een PC voorin de auto. Dit systeem heeft vele voordelen voor de bestuurder omdat het een bron van informatie over de toestand van de auto is. Dit zit in de nieuwe Caterham Aeroseven auto. Dit systeem zal de bestuurder over alles, met inbegrip van het motortoerental, informeren. Ook informeert het de bestuurder van de rem instellingen, olie- en brandstofniveaus.

Top